Organicore športna prehrana - top 3 izdelki

Organicorovi izdelki na trgu

Organicore izdeluje ene izmed najboljših prehranskih dodatkov na trgu.. Organicore poskrbi, da bo naša športna prehrana urejena, vse od hidracije, ki jo potrebujemo med treningom in regeneracije po treningu. V današnjem članku vam bomo predstavili top 3 izdelkov organicore.

TOP 3 izdelkov Organicore

Organicore Ecohydrate kot hidracijski napitek iz naravnih ogljikovih hidratov, ki ne vsebuje škodljivih dodatkov, kot je aditiv.

Prav tako ne povzroča želodčnih težav, kot nekateri drugi. V izdelku najdemo vse potrebne elektrolite, ki jih med vadbo moramo nadomeščati ter kljinično testirane aminokisline. Skoraj 50 % delež predstavljajo BCAA aminokisline ostalih 50 % pa predstavljajo arginin hcl in L-glutamin.

Prav s temi snovi organicore poskrbi za zaščito vaših mišic pred katabolizmom, ter pomaga pri regeneraciji.

Organicore Recoverator je regeneracijski napitek brez umetnih aditivov, ki je namenjen izključno za izboljšanje regeneracije. S pomočjo mineralov in aminokislin ter mikro hranil ga največkrat uporabljajo športniki v različnih disciplinah. Organicore tako najdemo med vzdržljivostni športi, kot je kolesarjenje in triatlon pa vse do eksplozivnih športnih panog, kot je nogomet, košarka ali hokej. Prav tako pa lahko v izdelku najdemo bcaa aminokisline.

Organicore Endure je  klinično preizkušenih rastlinskih ekstraktov za zviševanje vzdržljivosti. Organicore poveča anaerobni prag ter zmanjša nabiranje mlečne kisline, kar je najbolj razvidno pri anaerobni vadbi. V eni škatli se nahaja 100 kapsul, ki jih boste zaužili v 25 odmerkih. 

Zaključek o organicore izdelkih

Organicore je nedvomno izdelek, ki ga priporočamo vsakemu športniku. Glede na vadbo, ki jo izvajate in učinek, ki ga želite doseči izberite produkt, ki vam ugaja. V kolikor želite izboljšati regeneracijo po treningu je na voljo organicore recoverator, za hidracijo pa roganicore ecohydrate. Izberite svoje top 3 organicore izdelke in premikajte svoje meje.

organicore

Prejšnji članek 4-tedenski last-minute trening plan za (Ljubljanski) maraton
Naslednji članek Predstavljamo naše atlete: ANITA HORVAT - ATLETIKA 400M

Komentiraj

Komentar bo v kratkem odobren s strani administratorja

Zahtevana polja