Zaščiti svoje mišice

Intra Protein Drink je edinstven beljakovinski napitek z elektroliti, ustvarjen za zaščito tvojih mišic med vadbo.

• Najbolj čist vir beljakovin (WPI 90)
• Napredna mešanica elektrolitov
• Lahek in izredno piten

Intra Protein Drink ti omogoča treninge brez ogljikovih hidratov, ne da bi pri tem trpel razgradnjo mišic.

Kupi zdaj

Lahek in izjemno piten

Intra Protein Drink ni shake! Ustvarjen je z namenom, da je lahek in izjemno piten med vadbo, tako kot izotonični napitek.

• Optimalna hidracija
• Se ne peni
• Osvežujoči okusi

Intra Protein Drink omogoča vnos beljakovin med vadbo brez težkega občutka in prebavnih težav.

Kupi zdaj

Izolat beljakovin sirotke

Intra Protein Drink vsebuje najbolj čist in kakovosten vir beljakovin, izolat beljakovin sirotke WPI 90.

• Celoten spekter aminokislin
• 48 g EAA, 29,9 g BCAA
• Nizka vsebnost laktoze

Raziskave kažejo, da je izolat beljakovin sirotke bolj učinkovit kot EAA ali BCAA za hranjenje mišič med vadbo.

Kupi zdaj

Napredna mešanica elektrolitov

Intra Protein Drink vsebuje napredno mešanico elektrolitov, s katero dobiš le tiste minerale, ki jih izgubljaš z znojem: sol, kalij, kalcij in magnezij.

• Poskrbi za optimalno hidracijo
• Ohrani ravnovesje elektrolitov
• Nadomesti, kar dejansko izgubljaš

Minerali (elektroliti) so ključnega pomena za vse funkcije tvojega telesa, vključno s športno zmogljivostjo in regeneracijo.

Kupi zdaj

Pogosta vprašanja

Kako Intra Protein Drink zaščiti moje mišice?

Med vadbo tvoje telo potrebuje energijo. Glavni vir energije je glukoza, ki jo telo pridobi predvsem iz ogljikovih hidratov. Če teh ni na voljo, telo ustvari glukozo iz maščobe in mišic.

Intra Protein Drink tvojemu telesu priskrbi čist vir najboljših beljakovin, ki jih telo namesto mišic uporabi za proizvodnjo glukoze.

Kdaj naj bi uporabil Intra Protein Drink?

Glavni namen napitka Intra Protein Drink je med vadbo brez ogljikovih hidratov, ki so tvoj primarni vir energije.

Intra Protein Drink priporočamo za krajšo vadbo, ko ogljikovi hidrati niso potrebni ali ko želiš zmanjšati kalorični vnos, istočasno pa zaščititi svoje mišice pred katabolizmom in poskrbeti za primerno hidracijo.

Zakaj je Intra Protein Drink boljši od BCAA in EAA v zaščiti mojih mišic?

Tvoje telo za zaščito mišic med intenzivno vadbo potrebuje celoten spekter aminonkislin, zato BCAA niso dovolj.

EAA imajo celoten spekter, toda raziskave kažejo, da ima izolat beljakovin sirotke boljšo absorpcijo beljakovin, kar se odraža v boljši zaščiti tvojih mišic.

Kaj je izolat beljakovin sirotke?

Beljakovine sirotke (whey) so lahko koncentrat ali izolat. Izolat vsebuje približno 90 % beljakovin, medtem ko jih koncentrat vsebuje med 65 in 75 %.

Izolat ima zelo nizko vsebnost laktoze in maščob, kar pomeni, da ga lahko uporabljaš brez prebavnih težav, tudi če si intoleranten na laktozo.

Je izdelek narejen za profesionalne športnike?

Ja in ne.

Nduranz je znamka, ki proizvaja prehranske dodatke za vrhunske vzdržljivostne športnike. Sledi najsodobnejšim raziskavam in njihove izdelke uporabljajo nekateri od najboljših športnikov na svetu. Njihov cilj je proizvajati najbolj učinkovite športne prehranske dodatke za vrhunski šport.

To pa ne pomeni, da njihovi izdelki niso primerni za ostale športnike. Bodisi športnike iz drugih disciplin, kot se pogosto dogaja, ali amaterske športnike, ki želijo razviti svoj potencial.

Kako mi bo izdelek koristil med vadbo?

Intra Protein Drink tvojemu telesu priskrbi visokokakovosten vir beljakovin. To zaščiti tvoje mišice in, čeprav ne tako učinkovito kot ogljikovih hidrati, ti daje energijo.

Poleg tega boš optimalno hidriran, kar je zelo pomembna prednost napitka Intra Protein Drink. Brez pravilne hidracije med intenzivno vadbo bo tvoje telo težko optimalno delovalo.

Kako Intra Protein Drink poskrbi za optimalno hidracijo?

Za hidracijo tvoje telo potrebuje tekočino in minerale. Za tekočino poskrbi voda, toda če piješ samo vodo, boš razredčil koncentracijo mineralov (elektrolitov) v krvi. Koncentracija elektrolitov pa je ključna za optimalno delovanje telesa.

Intra Protein Drink vsebuje napredno mešanico elektrolitov, imenovano Nduranz Electrolyte Mix, ki nadomešča le tiste minerale, ki jih dejansko izgubljaš z znojem. Tako lahko ohranjaš primerno koncentracijo elektrolitov v krvi brez prebavnih težav.

Kaj je tako posebnega na Nduranz Electrolyte Mix?

Ključ je v malenkostih. Vsi športni napitki vsebujejo minerale, toda cilj ni le zaužiti mineralov, ampak zaužiti pravilno kombinacijo mineralov. To je edini način za ohranjanje njihovega delikatnega ravnovesja.

Nduranz Electrolyte Mix vsebuje minerale, ki jih izgubljaš z znojem. To pomeni veliko soli, ki je izgubljaš največ. Za razliko od mnogih izdelkov pa vsebuje malo magnezija. Magnezij je izredno pomemben, toda z znojem ga izgubljaš malo in v velikih količinah je pogost vzrok prebavnih težav.

Zakaj je Intra Protein Drink tako drag?

Glavni razlog je vedno večja cena beljakovin. Beljakovine sirotke lahko dobiš ceneje, toda to ne bo kakovosten vir beljakovin, s katerim želiš hraniti svoje mišice.

Intra Protein Drink vsebuje najbolj čist vir beljakovin na tržišču, njegova cena pa je še vedno manj kot 1 € na odmerek. Če tako pogledaš, sploh ni tako drag.

Ali Intra Protein Drink povzroča prebavne težave?

Ne.

Intra Protein Drink je narejen tako, da je možnost prebavnih težav minimalna. Vsebuje izredno malo laktoze, zato ga lahko koristiš, tudi če si intoleranten na laktozo. Prav tako vsebuje zelo malo magnezija, ki je pogost vzrok prebavnih težav v drugih napitkih.

Preberi več

Kaj dati v bidon, če ne želiš OH

Kaj dati v bidon, če ne želiš OH?

Žiga Fritz Kunc
Čas branja:
Zgodba podjetja Nduranz

Zgodba podjetja Nduranz

Valentin Gorsek
Čas branja:
Jan Kovačič – Fitnes mojster na Ljubljanski maraton

Jan Kovačič – Fitnes mojster na Ljubljanski maraton

Luka Štular
Čas branja:
Matej Lovše Dolomiti

Pravilna prehrana kolesarjev z Matejem Lovšetom

Žiga Fritz Kunc
Čas branja:

Pridruži se 4Endurance klubu!

Prijavi se na naše e-novice in si zagotovi promocijske cene novih izdelkov, tedenske popuste, nasvete za trening in zanimivosti iz sveta športa.