Podatki o podjetju:

VG Group d.o.o. - Bežigrad 13 - 1000 Ljubljana - VAT ID: SI96555041 - REG nr. 8419949000 

dosegljivi smo na:

email: info@4endurance.eu

phone/whatsapp/viber: +386 51 671 800

 

Skrbimo za prehranske potrebe!

4Endurance s ponosom skrbi za tisoče športnikov po vsem svetu. Ni važno, če si profesionalni športnik, olimpijec, amater ali zgolj rekreativec, mi smo tu zate!

Trenutno delamo s profesionalnimi športniki iz več držav. Od Slovenije, Hrvaške in Bosne do Velike Britanije.

O naši trgovini - Trgovina s športno prehrano Ljubljana

Naše korenine segajo v Ljubljano. S skromnim podjetjem, ki se je takrat imenoval TGSportlife, smo začeli leta 2004, se kasneje preimenovali v bolj zapomljiv 4endurance, predvsem pa neprestano rasli in se razvijali! Naš cilj je pomagati vsem športnikom ne glede na njihovo panogo in pripravljenost ter zgraditi močno globalno skupnost ljudi, ki ljubijo šport. S pogovorom, nasveti ter vrhunskimi prehranskimi dodatki, ki bodo pokrili vse vaše potrebe.

V prostem času, osebno, pomagam različnim športnikom in profesionalnim klubom (nogomet, košarka, rokomet, kolesarstvo, ....) pri doseganju njihovih ciljev. Vedno bolj pa postajamo tudi prava kolesarska trgovina

Če še niste nakupovali pri nas nam dajte priložnost, da se vam dokažemo. Smo majhni ampak imamo veliko srce, predvsem pa je vsaka stranka naš prijatelj za katerega se maksimalno potrudimo.

Skupaj bomo dosegli vse cilje!

Valentin Goršek
Ustanovitelj in lastnik,
4Endurance

Valentin 4 Endurance

Pridruži se 4Endurance klubu!

Prijavi se na naše e-novice in si zagotovi promocijske cene novih izdelkov, tedenske popuste, nasvete za trening in zanimivosti iz sveta športa.

Blog posts

Svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje 2021 - Intervju s Katarino Novak

Svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje 2021 - Intervju s Katarino Novak

KolesarjenjeInfo 4Endurance
Reading time: