KJE JE MOJ PAKET? KDAJ LAHKO PRIČAKUJEM DOSTAVO?

Ob naročilu si na e-poštni naslov prejel/a povezavo za sledenje pošiljki, kjer lahko preveriš stanje naročila. Prav tako si preko SMS sporočila prejel/a številko naročila, ki jo lahko vpišeš v okno na tej povezavi in preveriš stanje naročila.

PAKET NI BIL DOSTAVLJEN

Ob naročilu si na e-poštni naslov prejel/a povezavo za sledenje pošiljki, kjer lahko preveriš stanje naročila. Prav tako si preko SMS sporočila prejel/a številko naročila, ki jo lahko vpišeš v okno na tej povezavi in preveriš stanje naročila.

V primeru, da je prišlo do težav, nas lahko kontaktiraš na e-poštni naslov info@4endurance.eu

V NAROČILU MANJKA IZDELEK/PREJEL SEM NAPAČEN IZDELEK

Žal se občasno zgodi tudi napaka na naši strani. Če ti v paketu manjka izdelek ali je v njem napačen izdelek, nas kontaktiraj na e-pošnti naslov info@4endurance.eu.

MI LAHKO SPREMENITE/ZDRUŽITE NAROČILO

Po oddaji naročila spreminjanje naročila ni več mogoče. Zaradi zagotavljanja nemotene storitve po oddaji naročila ne moremo več spreminjati količine in okusov izdelkov v paketu. Prav tako ni mogoče združevanje večih naročil v en paket.

KODA ZA POPUST MI NE DELUJE

Če ti koda za popust ob vpisu ne deluje, je čas njene aktivnosti že potekel in koriščenje popusta ni več mogoče.

LAHKO UPORABIM VEČ KOD ZA POPUST PRI ENEM NAROČILU?

Kode za popust se izključujejo. To pomeni, da lahko ob naročilu uporabiš le eno kodo za popust. 

ŽELIM NAREDITI NAKUP V IMENU KLUBA/DRUŠTVA

Za nakup v imenu kluba ali društva nas kontaktiraj na e-pošni naslov irenej@4endurance.eu

ZANIMAM SE ZA VELEPRODAJNO SODELOVANJE

Za veleprodajno sodelovanje nas kontaktiraj na e-poštni naslov mike@4endurance.eu

SEM AKTIVEN ŠPORTNIK. KATERI IZOTONIČNI NAPITEK MI PRIPOROČATE ZA MED VADBO?  

Med vsako dlje trajajočo vadbo je potrebno poskrbeti za ustrezno hidracijo in vnos energije. To najlažje storiš z energijskim napitkom.

Za najboljše rezultate ti priporočamo uporabo energijskega napitka Nrgy Unit Drink. Z njim boš imel v bidonu dovolj energije za dodatno uro vadbe, hkrati pa boš nadomestil vse minerale, ki jih izgubiš s potenjem. Tako bo tvoja hidracija ves čas ostala na visokem nivoju. 

SEM AKTIVEN ŠPORTNIK. KATERE ENERGIJSKE GELE/ENERGIJSKE PLOŠČICE MI PRIPOROČATE?

Za vnos energije med treningom lahko poskrbiš na dva načina - z energijskimi geli ali energijskimi ploščicami. 

Energijski geli so primernejši za intenzivnejše vadbe, ko si močno zadihan in žvečenje energijske ploščice ni mogoče. Energijska ploščica je primerna za manj intenzivne vadbe, ko jo lahko nemoteno zaužiješ in uživaš v njenem izjemnem okusu. 

Za večino športnikov je najboljša izbira energijski gel 4Energy, ki ti priskrbi val energije brez prebavnih težav. Če opravljaš visokointenzivne treninge, ki zahtevajo še več energijskega vnosa, je prava izbira zate Nrgy Unit Gel, ki v enem gelu vsebuje dvakrat več energije. 

Med energijskimi ploščicami je najbolj priljubljena izbira 4Energy Bar, ki je zasnovana tako, da se ne topi in drobi. Zagotovi ti enako količino energije kot energijski gel 4Energy, hkrati pa te navduši še z izjemno dobrim okusom. 

Če želiš z energijsko ploščico zadovoljiti še potrebo po vnosu elektrolitov in so ti bližje čokoladni okusi, potem ti priporočamo nakup Salty Bara

PO VADBI SE ŽELIM USTREZNO REGENERIRATI. KATERI REGENERACIJSKI NAPITEK MI PRIPOROČATE?

Po vsaki vadbi so tvoje energijske zaloge prazne, mišice pa poškodovane. Posledično je potrebno poskrbeti za ustrezno regeneracijo in tako telo pripraviti na prihodnje treninge. 

Za regeneracijo po najnapornejših treningih ti priporočamo uporabo regeneracijskega napitka Regen, ki ti z najboljšim razmerjem ogljikovih hidratov hitro napolni energijske zaloge, najbolj čist vir beljakovin poskrbi za poškodovane mišice, dodani elektroliti pa te ustrezno hidrirajo. 

Če tvoj trening ni tako intenziven, ti priporočamo regeneracijski napitek Recovery Whey Formula. Z njim boš poskrbel za polnenje energijskih zalog, celjenje poškodovanih mišic in hidracijo po ugodni ceni. 

SEM AKTIVEN ŠPORTNIK Z (VEČJO) BAZO SLEDILCEV NA DRUŽBENIH OMREŽJIH IN SI ŽELIM SODELOVANJA Z VAMI

Za ponudbo sodelovanja z nami izpolni spodnji obrazec. Kontaktirali te bomo v najkrajšem možnem času.