Pozdravljeni v svetu spletnega nakupovanja, verjamemo, da je izkušnja sprva morda lahko zaštrašujoča, zato smo za vas pripravili kako izgleda potek od zaključka nakupa do prejema paketa.

 

1. Kako izdelek dodati v košarico, ter zaključit nakup posebaj nebomo razlagali, če vam ta korak povzroča težave, predlagamo da nas pokličete na našo brezplačno številko za naročanje: 080 27 27

 

2. Ko naročilo oddate, boste dobili Sporočilo o potrdilu naročila.

 

3. Ko mi naročilo obdelamo, zapakiramo, pripravimo za prevzem dostavne službe, ponovno dobite sporočilo, da je sedaj paket pripravljen.

 

4. Hkrati, dobite sporočilo še od naše dostavne službe GLS - bodisi na SMS bodisi na Email, odvisno od tega, katere podatke ste nam zaupali. Sporočilo vsebuje podatke o paketu, ter potrdilo, da so ga pri nas prevzeli.

 

5. naslednji dan, v dopoldanskih urah dobite ponovno sporočilo od dostavne službe GLS, v katerem piše okvirna ura dostave, ter kontakt dostavljača - pomembno: Če vam termin ne odgovarja, oz. se vam za izdelke mudi, pokličite šoferja, ter se dogovorite za drug termin oz. vprašajte kje se nahaja, pa se lahko morda že kje na njegovi poti dobite in paket prevzamete. :)