Kdo so?

Izboljšujejo zmogljivost z medicino.

V VerticalMed Tyrol so naklonjeni najnovejšim znanstvenim spoznanjem. Njihove odločitve in obravnave so osnovane na najboljših standardih in najnovejših medicinskih dognanjih.

Upoštevajo individualne potrebe vsakega posameznika, s čimer zagotavljajo optimalno zdravje in zmogljivost. Ker razumejo posebne zahteve in potrebe športnikov, ponujajo prilagojeno obravnavo, katere cilj sta čim boljša zmogljivost in preprečevanje poškodb.

Kaj točno počnejo?

VerticalMed Tyrol na podlagi tvojih osebnih podatkov in krvnih analiz pripravi prilagojen načrt prehrane, treninga in prehranskih dopolnil.

Cilj tega pristopa je odpraviti pomanjkanje hranil, izboljšati zmogljivost, ohranjati in spodbujati splošno zdravje ter izboljšati regeneracijo.

Njihovo strokovno znanje zagotavlja varno in učinkovito uporabo prehranskih dopolnil, s čimer se izogneš zdravstvenim tveganjem, zmanjšani zmogljivosti ali dopinškim kršitvam.

VerticalMed Tyrol nudi specializirano strokovno podporo, ki ti bo pomagala doseči tvoje cilje na področju zdravja in telesne pripravljenosti.

Naše sodelovanje

To partnerstvo izraža našo skupno vizijo – nuditi športnikom vrhunsko podporo in jim omogočiti dostop do najnovejših izdelkov in vsebin.

Namen tega sodelovanja je zagotoviti zanesljive in preverjene rešitve za tvoje športne in zdravstvene potrebe. V primeru vprašanj se lahko kadar koli obrneš na nas in prejmeš vrhunsko podporo enega najboljših na tem področju.

Zelo smo veseli, da smo začeli sodelovati, saj ti tako lahko zagotovimo najboljše in ti nudimo izjemno podporo na področju športa in zdravja.

Pridruži se 4Endurance klubu!

Prijavi se na naše e-novice in si zagotovi promocijske cene novih izdelkov, tedenske popuste, nasvete za trening in zanimivosti iz sveta športa.