Nekateri nam počasi pravijo že kar kolesarska trgovina  =)

... čeprav smo bolj trgovina za kolesarje. Vsem smo že desetletje poznani kot trgovina s športno prehrano 4Endurance. S strokovno in prijazno ekipo vam svetujemo pri vaših športnih podvigih in vam pomagamo pri doseganju vaših ciljev. Zadnja leta smo se, kot prevladujoče kolesarska trgovina, močno specializirali za "vzdržljivost", ki izmed vseh športnih aktivnosti najbolj zahteva uporabo osnovnih dodatkov, kot so izotonični napitek, energijski geli in regeneracijski napitek. Ker vas je med vami veliko, ki se redno rekreacijsko,  polprofesionalno ali profesionalno ukvarjate s kolesarstvom, smo za vas pripravili izbor kvalitetnih izdelkov, ki vam bodo v pomoč pri doseganju vaših ciljev. 

kolesarska trgovina tuš team

Tuš team zaupa kolesarski trgovini Ljubljana | 4Endurance - uporabljajo energijske gele 4Energy gel, na nogah pa imajo kolesarske nogavice Wattsocks

Svetujemo in sponzoriramo mnoge profesionalne kolesarske ekipe in posameznike. S ponosom lahko omenimo italijanski Eppinger team, slovenski Tuš Team, zaupajo pa nam tudi eminentna imena; med drugim 9x državna prvakinja Polona Batagelj, zmagovalka kronometra Mateja Roglič in letošnji viceprvak RAAM-a, ultra kolesar Marko Baloh.

Kolesarji, če sem štejemo še triatlonce, pa recimo tekače, ki kolesarijo in gorske tekače, ki kdaj zajahajo MTB kolesa, ste postali naše najbolj številčne stranke in dobri prijatelji. H kolesarjenju spodbujamo vse, tudi tekače, plavalce, nogometaše, ... Vsekakor pa želimo, da bi postali prava kolesarska trgovina.  Poleg omenjenih prehranskih dopolnil za vas pripravljamo tudi nove izdelke, ki bodo namenjeni izključno vam, kolesarjem. Izdelki so v testni fazi in bodo kmalu na voljo. Začeli smo s kolesarskimi nogavicami in kompresijskimi nogavčki, v planu pa imamo tudi kvalitetne zračnice. Sčasoma bo na zalogi ves potrošni material, npr. bovdni in pletenice za zavore in menjalnike ipd. Kolesa zanekrat  ne bodo v prodaji, nikoli na pa ne reci nikoli.

polona batagelj kolesarska trgovina

Naša kolesarska trgovina zalaga tudi Polono Batagelj, 9x državno prvakinjo v cestnem kolesarstvu. Polona ne more brez izotoničnega napitka EFS in roza nogavičk :)

Ob vsem naštetem pa je treba omeniti tudi prihajajočo rubriko, "recepti za kolesarje", kjer si boste lahko prebrali, o hrani, ki si jo pripravljajo naši in tuji profesionalni kolesarji. Zraven vam bomo ponudili kvalitetne, ekološke, sestavine za pripravo hrane za kolesarjenje, saj verjamemo, da na dolgih rundah vsem paše kakšen "rice cake". Tako počasi postajamo prava kolesarska trgovina v Ljubljani, naše stranke pa naši kolegi na rundah.

Ne spreglejte kolesarske nogavice Wattsocks. Navdušujejo s svojo kvaliteto, barvno obstojnostjo, prileganju stopala in odvajanjem vlage ter protibakterijsko zaščito. Dodali smo tudi kompresijske nogavice - nogavčke, ki imajo to specifiko, da jih lahko uporabljamo že med treningom za izboljšanje performensa.

kolesarska trgovina marko baloh

Naše kompresijske nogavčke Wattsocks uporablja tudi ultra kolesar Marko Baloh. Kolesarska trgovina bo ščasoma nudila ves dodatni material, ki drugje ni dostopen ali kvaliteta izdelkov na prenizki ravni.

Kolesarjem se maksimalno posvetimo - poleg rezultata želimo  ohraniti tudi zdravje in vitalnost kolesarja, saj je njegov imunski sistem pod uradom. Verjetno najbolj pogosta težava so mišični krči, katere se mnogi lotevajo reševati popolnoma narobe. Slaba regeneracija, težave z želodcem, pogoste viroze, sesuta hormonska slika - to je le nekaj težav, ki ponavadi izbira iz napačnih izbir dodatkov.  

ODPRTI SMO VSAK DELOVNIK: 11:00-18:00 | BREZPLAČEN TELEFON ZA INFORMACIJE IN NAROČILA: 080 27 27


Hvala za zaupanje, 


Vaša Kolesarska trgovina 4Endurance

 

Najbolj brano: Kompresijske nogavice in regeneracija
Drugi so iskali tudi: MTB kolesa | Mtb trgovine | Kolesarska trgovina Ljubljana

  

 

Pridruži se 4Endurance klubu!

Prijavi se na naše e-novice in si zagotovi promocijske cene novih izdelkov, tedenske popuste, nasvete za trening in zanimivosti iz sveta športa.

Blog posts

Svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje 2021 - Intervju s Katarino Novak

Svetovno prvenstvo za amaterske kolesarje 2021 - Intervju s Katarino Novak

KolesarjenjeInfo 4Endurance
Reading time: