Športna prehrana za vrhunske športnike

Podjetje Nduranz ustvarja športno prehrano za vrhunske športnike, ki tekmujejo na najvišjem nivoju vzdržljivostnih in ostalih športov.

Njihove izdelke odlikujejo značilne prednosti:

• Optimalna kombinacija ogljikovih hidratov ✔️
• Napredna mešanica elektrolitov oziroma mineralov ✔️
• Sistem doziranja z energijsko enoto Nduranz ✔️

Želiš svojo športno prehrano dvigniti na najvišji nivo? Potem si oglej nabor izdelkov Nduranz.

Kaj ponuja Nduranz?

Optimalna mešanica ogljikovih hidratov

Raziskave jasno kažejo, da je za najvišjo absorpcijo energije med intenzivno vadbo potrebno vnašati dva tipa ogljikovih hidratov - glukozo in fruktozo. Na ta način izkoristimo oba prenašalca ogljikovih hidratov v telesu in povečamo absorpcijo ogljikovih hidratov na 90 gramov ali več na uro.

Številne poglobljene raziskave so privedle do zaključka, da je optimalno razmerje med glukozo in fruktozo 1 : 0,8.

Podjetje Nduranz natančno sledi tem raziskavam, zato vsi njihovi izdelki temeljijo na optimalnem razmerju ogljikovih hidratov.

• Najvišji dostop energije ✔️
• Vnos 90 gramov ali več na uro ✔️
• Brez prebavnih težav ✔️

Visoka stopnja absorpcije ne pomeni le višji dostop energije, ampak tudi bistveno manjšo možnost prebavnih težav.

Kaj ponuja Nduranz?

Glukoza in fruktoza

Izdelki Nduranz vsebujejo dve vrsti ogljikovih hidratov. Na ta način ti omogočajo višjo absorpcijo, brez povzročanja prebavnih težav.

Tvoje telo namreč lahko na uro absorbira 30 gramov fruktoze in 60 gramov glukoze. Če se zanašaš zgolj na en vir OH, potem zgornja meja absorbcije znaša 60 gramov na uro, višji vnos pa vodi do prebavnih težav.

Kombinacija glukoze in fruktoze telesu omogoči hkratno delovanje obeh prenašalcev ogljikovih hidratov v telesu, zaradi česar se absorpcija dvigne na 90 gramov na uro brez prebavnih težav.

Napredna mešanica elektrolitov

Optimalna hidracija med intenzivno vadbo je ključnega pomena, še skoraj bolj kot vnos energije. Brez pravilnega ravnovesja elektrolitov namreč telo preprosto ne more pravilno delovati.

Žal pa ogromno športne prehrane ne upošteva specifičnih potreb telesa vzdržljivostnega športnika, zato vsebujejo povsem napačna razmerja, ki imajo lahko katastrofalne posledice.

Napredna mešanica elektrolitov v izdelkih Nduranz je najboljši možen približek mineralov, ki jih med intenzivno vadbo izgubljaš z znojem.

• Ohrani ravnovesje elektrolitov v krvi ✔️
• Omogoči optimalno delovanje telesnih funkcij ✔️
• Izogni se nelagodju v želodcu in prebavnim težavam ✔️

Porušenje ravnovesja elektrolitov v telesu ne bo le omejilo delovanja tvojih telesnih funkcij, ampak bo povzročilo tudi nelagodje v želodcu in prebavne težave.

Mešanica elektrolitov Nduranz je namenjena optimalni hidraciji med intenzivno vadbo.

Kaj ponuja Nduranz?

Energijski sistem Nrgy Unit

Vnos energije med vadbo je zelo zapletena znanost, ki potrebuje veliko pozornosti. Če želiš optimizirati svojo športno zmogljivost, moraš poskrbeti za primerno prehrano in ohraniti svoje zdravje na dolgi rok.

Energijski sistem Nrgy Unit je ustvarjen z namenom, da ti olajša energijski vnos do te mere, da lahko zaupaš matematiki in se osredotočiš na pravilno in dosledno izvajanje vadbe.

Poleg tega ti energijski sistem Nrgy Unit omogoča poljubno kombiniranje različnih izdelkov Nduranz za vnos energije med vadbo, kar je pri težavnih dirkah, kot je na primer Ironman, bistvenega pomena.

• Preprost in natančen vnos energije med vadbo ✔️
• Optimalen nivo energije in delovanje telesa ✔️
• Prilagojena kombinacija različnih energijskih izdelkov ✔️

Energijski sistem Nrgy Unit je, kot bi rekli američani, "game changer". Ko se ga naučiš uporabljati in prenesti v svojo vadbo, ne boš na športno prehrano nikoli več gledal enako.

Kaj ponuja Nduranz?

Dr. Tim Podlogar

Tim Podlogar je vodja razvoja izdelkov Nduranz. Njegov pečat je viden pri vsakem izdelku, saj brez njegove odobritve ne ugleda luči sveta.

Zaradi izjemnega znanja in strokovnosti na področju športne prehrane je v zadnjih letih zaposlen kot raziskovalec na Univerzi v Birminghamu, v svoje vrste pa ga je zvabila tudi profesionalna kolesarska ekipa Bora-hansgrohe.

Zakaj lahko zaupam podjetju Nduranz?

Podjetje Nduranz se je kmalu po ustanovitvi izstrelilo v sam vrh sveta športne prehrane. Vse od tedaj pogumno narekuje smernice, ki jim sledi preostali svet športne prehrane.

• Izdelki temeljijo na znanstvenih raziskavah, ne pa marketinških trendih ✔️
• Vsak izdelek pred izdajo prestane številna testiranja in prototipno obdobje ✔️
• Njihovi izdelki vsebujejo samo najbolj kakovostne sestavine ✔️

V podjetju Nduranz vedno so in vedno bodo sledili znanosti. Dobrobit športnika postavljajo pred zaslužek, saj verjamejo, da se zgolj kakovostni izdelki lahko dolgoročno obdržijo na trgu.

Kaj ponuja Nduranz?

Nrgy Unit Drink

Visok nivo energije, normalno delovanje telesnih funkcij, zaščita pred mišičnimi krči in odsotnost prebavnih težav. To so nujni pogoji za doseganje vrhunskih rezultatov. To je Nrgy Unit Drink.

• Dve vrsti ogljikovih hidratov za visoko absorpcijo brez prebavnih težav ✔️
• Napredna mešanica elektrolitov za optimalno hidracijo in normalno delovanje telesnih funkcij ✔️
• Preprosta, učinkovita in natančna uporaba z energijskim sistemom Nrgy Unit ✔️

Ne zanemarjaj pomena visokokakovostne športne prehrane med intenzivno vadbo. Ne gre le za tvojo športno zmogljivost. Za tvoje zdravje gre.

Nrgy Unit Gel

Energijski gel je osnova športne prehrane med vadbo. Priročen in učinkovit. Vendarle pa večina gelov vsebuje le četrtino priporočenega urnega vnosa energije za doseganje vrhunskih rezultatov. Spoznaj Nrgy Unit Gel.

• Kar 45 gramov ogljikovih hidratov na gel, dvakrat več od ostalih energijskih gelov ✔️
• Vsebuje elektrolite, zato lahko z njim poskrbiš za optimalno hidracijo med vadbo ✔️
• Energijski sistem Nrgy Unit ti omogoča, da ga kombiniraš z drugimi izdelki iz linije Nrgy Unit ✔️

Kdor cilja na vrh, nima časa za kompromise. Nrgy Unit Gel ni kompromis. Najvišja vsebnost energije, vrhunska absorpcija, neoporečni rezultati.

Regen

Če ne boš skrbel za pravilno regeneracijo po vadbi, ne boš nikoli dosegel vrhunskih rezultatov. To je dejstvo. Je prehranski dodatek za to nujen? Ne. Je pa najbolj učinkovit.

• Visoka vsebnost dveh vrst ogljikovih hidratov za hitro polnjenje glikogenskih zalog ✔️
• Najbolj čist vir beljakovin, 90-odstotni izolat beljakovin sirotke, za hitro obnovo in rast mišične mase ✔️
• Vsi potrebni elektroliti za uspešno rehidracijo, ki je osnovni pogoj za hitro in učinkovito regeneracijo tvojega telesa ✔️

Po uspešni regeneraciji je tvoje telo pripravljeno na nove izzive. Ne pestijo ga poškodbe in bolezni, ne primanjkuje mu energije za trening. Vse je tako, kot mora biti. Poskrbi za regeneracijo.

Predani znanosti

Znanost

Večina proizvajalcev športne prehrane se hvali, da sledi znanosti, potem pa v svoje izdelke mečejo vse možne nepotrebne dodatke, sledijo marketinškim trendom in ignorirajo dejanske rezultate raziskav.

Podjetje Nduranz je drugačno. Njihova športna prehrana resnično temeljijo na najnovejših odkritjih znanosti, kar se pozna na njihovem izboru sestavin in njihovih razmerjih v izdelkih, to pa potrjujejo tudi rezultati športnikov, ki izdelke Nduranz uporabljajo.

Testiranje

Pri podjetju Nduranz ne gre le za rezultate raziskav, ki so nastali v hermetično zaprtih laboratorijih pod pogoji, ki nikakor ne odsevajo realnega stanja.

Preden ustvarijo nov izdelek, svoje formule preizkusijo v praksi. Kaj to pomeni? To pomeni da se zaprejo v svoj lasten laboratorij, kjer svoje telo znova in znova ponesejo do mere vzdržljivosti, kjer se učinek posameznega izdelka lahko dejansko meri.

Potem pa vse skupaj prenesejo še v prakso, na intenzivne treninge in dirke, kjer spremljajo bistvene parametre, kot sta dostopnost energije in odziv telesa na posamezne sestavine.

Prototip

Vsi izdelki Nduranz gredo čez fazo, ki se ji reče prototip. V tej fazi je izdelek na voljo za splošno populacijo, vendarle je še vedno pod strogim nadzorom znanstvenikov podjetja Nduranz.

V tej fazi se natančno in dosledno spremljajo vsi parametri, vezani na uporabo izdelka. Samo tisti izdelki, ki z odliko opravijo testiranje na širši populaciji, postanejo del redne ponudbe izdelkov podjetja.

Resnica

Znanost ni nič drugega kot iskanje resnice. Bodisi preko laboratorijskih raziskav, testiranj na terenu ali opazovanjem učinka na splošni populaciji. In to je to, kar počne podjetje Nduranz. Vztrajno in brezkompromisno išče resnico v svetu športne prehrane.

Morda se bo ta resnica nekega dne spremenila, odkrili bomo bolj učinkovita razmerja, morda danes še nepoznane sestavine ali kombinacije le-teh. In takrat bo Nduranz prav tam, kjer je danes. Na vodilnem mestu inovacij iz oči v oči z resnico, kakršnakoli že bo.

Preberi več

Zgodba podjetja Nduranz

Zgodba podjetja Nduranz

Valentin Gorsek
Čas branja:
Optimalno gorivo

Optimalno gorivo: najboljša prehranska dopolnila med vadbo

Žiga Fritz Kunc
Čas branja:
Gospodar energije

Gospodar energije

Žiga Fritz Kunc
Čas branja:
Zgodba regeneracijskega napitka Regen

Zgodba o regeneracijskem napitku Regen

Valentin Gorsek
Čas branja:

Pridruži se 4Endurance klubu!

Prijavi se na naše e-novice in si zagotovi promocijske cene novih izdelkov, tedenske popuste, nasvete za trening in zanimivosti iz sveta športa.