Naravni dodatek Absolute: Ker je tvoj VO2 max lahko še višji
Čas branja: 4 min

Naravni dodatek Absolute: Ker je tvoj VO2 max lahko še višji

Čas branja: 4 min
Pusti svoje tekmece daleč zadaj.
Naravni dodatek Absolute: Ker je tvoj VO2 max lahko še višji

Je moj VO2 max že višji? Kaj moram še narediti, da bom končno dosegel želeno vrednost?

Dve vprašanji, ki se pojavljata marsikateremu vzdržljivostnemu športniku, ki si želi stopiti stopničko višje in se dvigniti nad konkurenco. A VO2 max ima to slabo lastnost, da se sam ne želi dvigati kaj dosti, precej rad pa sodeluje z gravitacijo in se spusti nekaj stopničk nižje.

Trening je ključen dejavnik izboljšanja vrednosti VO2 max. Brez pravega treninga bo njegova vrednost stagnirala in s časom začela padati. Na svetu ni dodatka, ki bi ti dvignil VO2 max med ležanjem na kavču. Zanj se je treba truditi.

Zgolj s treningom pa ne boš dosegel vsega svojega VO2 max potenciala. Na zgornji meji te namreč čaka strop, ki ga trening ni zmožen prebiti. Tedaj je treba poseči po dodatku, razbiti strop in si odpreti pot v višave.

Tvoj pomočnik pri razbijanju stropa je naravni dodatek za izboljšanje VO2 max Absolute.

Zakaj bi morali vzdržljivostni športniki uporabljati Absolute?

Marsikdo je mnenja, da prehranski dodatki niso potrebni in se enake rezultate lahko dosega tudi po “naravni” poti. To mnenje se običajno spremeni, ko med treningom mimo pridrvi uporabnik Absoluta, še vedno svež in nasmejan, medtem ko ti že dihaš na škrge.

Absolute vsebuje naravne sestavine. Adaptogeni, kot so rodiola, ašvaganda, actigin in glavatec (cordyceps), ti pomagajo pri prenosu kisika po telesu. V mišice tako prihaja s kisikom bolj polna kri, ki ob pomoči beta alanina, ki je prav tako del Absoluta, podaljšuje čas do zakisanosti. Posledično lahko dlje časa ohranjaš visok nivo intenzivnosti.

Tudi v pljučih se ustvarja razlika. Kri, ki je bolj dovzetna za privzem kisika, ti pomaga, da lažje zadihaš in kasneje vstopiš v stanje globoke zadihanosti.
Absolute - dodatek za povečanje VO2 maxAbsolute je obvezna oprema najbolj zagrizenih športnikov pred vsakim treningom. 

Več kisika v telesu prav tako vpliva na izkoristek energije ATP. Ta je ključna za mišične kontrakcije in prenos živčnega impulza, kar pomeni, da boš z uporabo Absoluta lahko aktivnost izvajal dlje, prav tako pa bodo zaradi boljšega živčnega prenosa informacij tvoji gibi bolj koordinirani in posledično tvoja aktivnost bolj učinkovita.

Absolute ti torej pomaga na številnih področjih, ki skupaj pripomorejo k tvoji boljši skupni zmogljivosti. Saj veš, kamen na kamen palača…

Komu je namenjen Absolute?

Lagali bi, če bi rekli, da je Absolute namenjen slehernemu vzdržljivostnemu športniku.

Narejen je bil z mislijo na najbolj zagnane, najbolj aktivne in najbolj zagrizene športnike, ki želijo preseči svoje meje in poseči še višje.

Absolute je dodatek športnikov z najvišjimi ambicijami. 

VO2 max je eden pomembnejših dejavnikov uspešnosti vzdržljivostnega športnika. Dlje kot uspeš zdržati pri visoki intenzivnosti, boljši bo tvoj rezultat. To je lahko izboljšanje tvojega najboljšega časa, boljše počutje med treningom in tekmo ali pa da končno prideš do tiste dolgo želene zmage.

Absolute je idealno prehransko dopolnilo za športnike, ki že dolgo trenirajo blizu vrha svojih zmožnosti in potrebujejo dodatno pomoč za skok v višji razred. 

Znanstveno je dokazano, da Absolute izboljša VO2 max za 6 %, s čimer ti ponudi tisto zadnjo prepotrebno prednost v boju s tekmeci. Morda se ne sliši veliko, a včasih te do vrha loči le majhna pomoč.

84 kapsul
AbsoluteVo2max_booster
Absolute
4Endurance Pro

Poviša VO2 max

Redna cena€59,99 Cena s popustom€30,00
- 50%
90 kapsul
FusionFusion
4Endurance Pro

Topilec maščob, poviša VO2 max

Redna cena€39,99 Cena s popustom€29,99
- 25%
60 kapsul
Adaptogen FuseAdaptogen Fuse
4Endurance Pro

Celovita mešanica adaptogenov

Cena s popustom€29,99
60 kapsul
Cardio MaxCardio Max
Cardio Max
4Endurance Pro

Podpora srca

Cena s popustom€49,99

Komu Absolute ni namenjen?

Čeprav vemo, da je Absolute vrhunski izdelek, pa ga ne priporočamo vsem športnikom.

Športniki imajo različne cilje. Nekateri se zavzemajo za čim boljše rezultate na tekmah, drugim je glavna čim boljša forma, nekateri pa želijo le skrbeti za svoje zdravje in uživati ob stiku z naravo.

Različni cilji zahtevajo različne poti do njih.

Absolute ni prehransko dopolnilo, ki se ga priporoča vsem športnikom.

Športniki, ki jim zmogljivost in rezultat nista tako pomembna ter ne trenirajo po zastavljenem načrtu treningov, Absoluta ne priporočamo. Njegovega učinka ne bo občutiti, saj Absolute zaživi šele, ko posežeš zares visoko.

Prav tako se ga ne priporoča otrokom, ki so še v obdobju razvoja. Adaptogeni vplivajo na hormonske procese v telesu, ki bi lahko vplivali na razvoj, zato se začetek njegove uporabe priporoča šele, ko je posameznik končal z rastjo oziroma razvojem.

Uporaba Adaptogena se odsvetuje tudi nosečnicam. Adaptogeni uravnavajo hormone, medtem ko so ti med nosečnostjo precej nepredvidljivi. To je biološko potrebno za normalno nosečnost in njihovo uravnavanje bi lahko imelo negativne posledice.

Kako se uporablja Absolute?

Nikakor ne misli, da boš Absolute vzel enkrat in takoj občutil razliko. Ker vsebuje adaptogene, je za njegov učinek nujno potrebno nalaganje v telesu.

Kaj to pomeni?

Absolute moraš jemati redno, dan za dnem, tudi takrat ko ne treniraš. Na ta način se bodo adaptogeni lahko nalagali v telesu, ti pa boš s časom začel čutiti njihov učinek. Običajno se končni učinek občuti po 21 dneh, za njegovo ohranjanje pa je potrebno Absolute uživati tudi v prihodnje. 

A pozor! 

Tako kot pri vseh adaptogenih, je tudi pri Absolutu svetovano, da se po določenem času naredi premor in tako poskrbi, da se adaptogeni začasno odstranijo iz telesa. 
Absolute - naravni dodatek za zvišanje VO2 maxZa pravi učinek je potrebno nalaganje Absoluta, po 42 dneh pa nujno sledi premor. 

En sklop jemanja Absolute traja 21 dni. Priporočeno je, da se opravi dva sklopa, torej v skupnem trajanju 42 dni, nato pa sledi 14-dnevni premor. Po koncu tega lahko znova začneš z nalaganjem adaptogenov. 

Iz tega je razvidno, da je potrebno jemanje Absoluta tudi natančno časovno odmeriti. Z začetkom jemanja moraš začeti najkasneje 21 dni pred tvojim glavnim ciljem, hkrati pa ne prehitro, da ne bo tvoj cilj postavljen v obdobje premora jemanja. 

Zaključek

Absolute je najboljša pomoč za presego svojih meja in prehodom stopničko višje. A ne gre za čudežni dodatek, ki te bo izboljšal med ležanjem na kavču. Deluje namreč le ob treningu, ki je še vedno ključen dejavnik na poti do uspeha. 

Za učinkovitost Absoluta skrbijo adaptogeni, kot so rodiola, ašvaganda, actigin in glavatec ter aminokislina beta alanin. Skupaj pripomorejo k manjši zakisanosti mišic, boljšemu pretoku kisika po telesu in boljšemu izkoristku energije ATP

Vse to pomeni, da lahko na treningu ali tekmi dlje časa vztrajaš pri visoki intenzivnosti in posežeš v območje, ki ti je bilo prej zaklenjeno. 

Absolute je namenjen najaktivnejšim športnikom, ki si želijo poseči še višje. Če je tvoj glavni namen športne aktivnosti zgolj ohranjanje zdravja in preživljanje časa v naravi, Absolute morda ni zate. Prav tako se njegova uporaba odsvetuje otrokom oziroma mladostnikom ter nosečnicam. 

Na koncu je potrebno poudariti še, da je za učinek Absoluta potrebna redna uporaba in njegovo nalaganje v telesu. Polni učinek se tako opazi šele po 21 dneh, po dveh sklopih jemanja pa je potrebno narediti premor in telesu dopustiti, da odstrani adaptogene iz telesa.