3 prednosti izdelka Fusion, ki jih moraš nujno poznati
Čas branja: 2 min

3 prednosti izdelka Fusion, ki jih moraš nujno poznati

Čas branja: 2 min
Spoznaj, zakaj je Fusion prva izbira številnih vzdržljivostnih športnikov.
3 prednosti izdelka Fusion, ki jih moraš nujno poznati

Vsak vzdržljivostni športnik se zaveda, da je vnos energije med vadbo bistven pogoj za uspeh. Bodisi z energijskimi geli ali izotoničnimi napitki, v telo moraš vnašati ogljikove hidrate.

A to je le en kos sestavljanke.

Če tvoja pljuča ne morejo slediti tempu ali te odvečni kilogrami zadržujejo pri vzponih, te bo motivacija lahko kaj kmalu zapustila. 

Resnica je, da za vrhunsko zmogljivost vnašanje ogljikovih hidratov ni dovoljVsak kos sestavljanke mora biti uspešno umeščen v celoto, drugače ne boš mogel doseči najboljših rezultatov.

Od izboljšanja izkoristka kisika (VO2 max), oksidacije maščobregeneracije in imunskega sistema do obvladovanja stresa in uravnavanja telesne mase – vsi ti dejavniki so ključnega pomena.

Kot izkušeni vzdržljivostni športniki se dobro zavedamo, kaj more naše telo prestati, da lahko preseže svoje meje. Zato smo ustvarili Fusion, naravno prehransko dopolnilo, ki v enem izdelku reši vse izpostavljene probleme.

Fusion for higher VO2max and more fatburnFusion je naslednji korak, ko si poskrbel za vnos energije.

1. Povišaj svoj VO2 max in vzdržljivost

Povišanje vrednosti VO2 max je za vzdržljivostne športnike ključnega pomena. V najtežjih trenutkih, ko se boriš za vsak dih, je visok VO2 max tvoj največji zaveznik. 

VO2 max predstavlja najvišjo količino kisika, ki jo lahko telo porabi med intenzivno vadbo. Gre tudi za ključni indikator tvoje kardiovaskularne forme. Višji kot je tvoj VO2 max, dlje boš lahko treniral.

Fusion s svojo naravno mešanico rodiole in ginsenga ne le poveča raven energije ATP in niža občutek utrujenosti, ampak tudi viša vrednost VO2 max.

To pomeni, da boš lažje dihal, se hitreje regeneriral in imel več moči med treningi, kar bo seveda pozitivno vplivalo na tvojo športno zmogljivost.

Predstavljaj si, da lahko z vsakim dihom izboljšaš učinkovitost kisika v telesu. Fusion ti omogoča prav to.

Ginseng in Rodiola za višji VO2 maxZahvaljujoč ginsengu in rodioli bodo pljuča lahko sledila tvojemu tempu.

2. Izgubi maščobe, obdrži energijo

Ko želiš izgubiti trdovratne odvečne kilograme, se pogosto znajdeš pred takšno ali drugačno oviro. Dve najbolj pogosti oviri sta padec energije in povišana raven stresa.

A zate imamo dobro novico: Fusion ti pomaga rešiti obe težavi.

S pomočjo adaptogenov, kot sta ginseng in rodiola rosea, Fusion poveča raven energije ATP in se bori proti utrujenosti, istočasno pa niža stres, ki ga povzroča vadba, kar vodi do učinkovite izgube teže.

A to še ni vse – učinkovita mešanica naravnih stimulansov, kot so kofein, izvleček zelenega čaja, kajenski poper in ingver, dodatno spodbujajo presnovo in kurjenje maščob.

V tem oziru je Fusion idealno dopolnilo, saj ti pomaga izgubiti težo, ne da bi pri tem izgubil energijo. Zmagovalen pristop.

Fusion za višji vo2 max, več energije in manj maščobeZ vsestranskim dopolnilom Fusion ti ni potrebno skrbeti, da bi padci energije ali povišana raven stresa tiho sabotirali tvoj trud pri izgubi teže.

3. Zmanjšaj zadrževanje vode in učinkovito uravnavaj telesno maso

Uravnavanje telesne mase je pred dirko ali pred obdobjem pomembnih treningov izjemnega pomena.

Fusion se te težave loti z izvlečkom regrata, ki je znan po svojih diuretičnih lastnostih, kar pomaga pri odstranjevanju odvečne vode iz telesa.

Ta učinek se popolnoma ujema z učinkom, ki ga ima Fusion na kurjenje maščob. Skupaj ti nudita celovit pristop k uravnavanju telesne mase. Tako boš lahko dosegel idealno telesno maso pred dirko in si obetal najboljšo možno športno zmogljivost.

Fusion VO2 max supplement for cyclistsSi pripravljen na naslednji korak?

Zaključek

Fusion je vsestranko dopolnilo za vse vzdržljivostne športnike, ki so že poskrbeli za vnos energije med vadbo, a želijo dodatno izboljšati svojo športno zmogljivost.

Povečana oksidacija maščobvišji VO2 max in nižja raven stresa – Fusion je celovita rešitev za pogoste težave vzdržljivostnih športnikov, vključno z uravnavanjem telesne mase.

Adaptogeni in naravni stimulansi s svojim združenim učinkom športnikom omogočajo, da dosežejo svojo vrhunsko formo. Če bi se rad bolje počutil in ponesel svoje treninge na višjo raven, je Fusion prava izbira zate.

84 kapsul
AbsoluteVo2max_booster
Absolute
4Endurance Pro

Poviša VO2 max

Redna cena€59,99 Cena s popustom€30,00
- 50%
90 kapsul
FusionFusion
4Endurance Pro

Topilec maščob, poviša VO2 max

Redna cena€39,99 Cena s popustom€29,99
- 25%
60 kapsul
Adaptogen FuseAdaptogen Fuse
4Endurance Pro

Celovita mešanica adaptogenov

Cena s popustom€29,99
60 kapsul
Cardio MaxCardio Max
Cardio Max
4Endurance Pro

Podpora srca

Cena s popustom€49,99